Регистрация    Войти
Авторизация

Реклама
» » » В області активізовано роботи з надання земельних ділянок мобілізованим військовим та переселенцям

В області активізовано роботи з надання земельних ділянок мобілізованим військовим та переселенцям

Категория: Новости » Перепост
В області активізовано роботи з надання земельних ділянок мобілізованим військовим та переселенцямЗгідно розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 травня 2014 року за №320 «Про забезпечення земельними ділянками громадян, які тимчасово переселяються з окупованих територій України, та громадян, призваних до Збройних Сил України у зв’язку з частковою мобілізацією» станом на 24 червня такими громадянами вже подано 97 заяв про відведення земельних ділянок на загальну площу 34,67 га. Із загальної кількості 24 заяви надійшли до Головного управління Держземагентства у Херсонській області про виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення та 73 – до органів місцевого самоврядування щодо виділення земельних ділянок в межах населених пунктів для житлового будівництва. Для оперативного опрацювання питань виділення земельних ділянок мобілізованим громадянам та переселенцям з тимчасово окупованих територій органами земельних ресурсів області сформовано відповідні графічні матеріали та переліки земельних ділянок у розрізі місцевих рад адміністративних районів.
Також Головним управлінням Держземагентства у Херсонській області видано накази про надання дозволів 10 громадянам на розробку відповідної проектної землевпорядної документації та підготовлені відповідні проекти наказів по решті заяв. Із загальної кількості заяв, наданих до органів місцевого самоврядування, 71 заява подана до Херсонської міської ради. На сьогодні йде опрацювання цих заяв. Для активізації процесу розгляду вищезазначених питань Управлінням Держземагентства у м.Херсоні надані до міської ради всі належні матеріали, залучено служби, які погоджують проектну землевпорядну документацію. Проте, органам місцевої влади міста слід пришвидшити вжиття відповідних заходів для вирішення даного питання, щоб в свою чергу не призвести до затримки реалізації ініціативи голови обласної державної адміністрації щодо соціального захисту військовослужбовців та переселенців з тимчасово окупованих територій. Запланована на 25 червня 2014 року розширена нарада з цього питання під головуванням голови міста Володимира Миколаєнка має визначити шляхи і заходи вирішення усіх проблемних питань щодо реалізації поставлених головою облдержадміністрації завдань по наданню земельних ділянок мобілізованим громадянам та переселенцям з тимчасово окупованих територій.
Источник:Херсон online
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
КОММЕНТАРИИ (2)
1 25 июня 2014 10:59
Хай идуть воюють,а получати земельнi дiлянки пiсля перемоги. ЕСЛИ В ЖИВЫХ ОСТАНУТЬСЯ
          1
Владимир из России 30 июня 2014 08:22
Не останутся в живых!Бог не Тимошка видит немножко!
          2