Регистрация    Войти
Авторизация

Реклама
» » » Звернення виконуючого обов'язки прокурора Херсонської області

Звернення виконуючого обов'язки прокурора Херсонської області

Категория: Новости » Официально
Виконувач обов’язків прокурора Херсонської області Андрій Терно звернувся до мешканців краю не піддаватися на провокації сепаратистів, що намагаються дестабілізувати ситуацію в країні.
Наводимо текст звернення повністю:
«Останнім часом в Україні відбуваються перетворення у всіх сферах суспільного життя, закладаються основи для економічного зростання, політичного і гуманітарного розвитку на сучасних засадах. В той же час представники радикальних угрупувань намагаються дестабілізувати ситуацію в країні, закликаючи до сепаратизму. Подібні лозунги несуть загрозу для єдності нашої держави, її територіальної цінності, принципу непорушності кордонів, а також можуть послугувати джерелом міжнаціональних конфліктів.
Наголошую, що будь-які заклики до порушення територіального суверенітету України є державними злочинами, і прокуратура області буде принципово та жорстко реагувати на прояви сепаратизму в регіоні.
Відповідно до ст.110 Кримінального кодексу України, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України тягне за собою кримінальну відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк до дванадцяти років.
На теперішній час завдяки спільним зусиллям органів державної влади, прикордонної служби, внутрішніх справ, Служби безпеки та збройних сил України ситуація в регіоні є стабільною.
Я запевняю мешканців Херсонської області, що робота органів прокуратури всіх рівнів спрямована виключно на дотримання законності.
Херсонці протягом всього періоду проведення акцій на Площі Свободи проявляли притаманну їм врівноваженість та притримувалися мирного шляху відстоювання своєї позиції.
Як виконуючий обов’язки прокурора Херсонської області, я закликаю вас не піддаватися провокаціям та ні в якому разі не порушувати Закон».
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
КОММЕНТАРИИ (5)
А 7 марта 2014 11:01
Запугали уже!
          1
andrezem 7 марта 2014 15:45
Незаконный нелегитимный И О так что нечего там блеять
          2
Олег К 7 марта 2014 15:52
Прокурор! Сначала разоружи сашка биленького и яроша, посади тех, кто в Киеве убивал милиционеров, ГАИшников, грабил магазигы, а потом будешь иметь моральное право "принципово та жорстко реагувати". Зако для всех один. Вот приедет в Херсон саша биленький и оттаскает тебя за галстук как прокурора в Ровно... Не наси галстуков.
          3
andrezem 7 марта 2014 16:02
Да он сам сашко бiлий 2 Нелегитимен
          4
блин горелый 7 марта 2014 18:18
))) курочки собрались кококо сашко билый кококо
          5