Регистрация    Войти
Авторизация

Реклама
» » » Мешканцям мікрорайону Свєтлово у м. Каховка не вистачає газу

Мешканцям мікрорайону Свєтлово у м. Каховка не вистачає газу

Категория: Новости » Публикации
Мешканцям мікрорайону Свєтлово у м. Каховка не вистачає газу
Останнім часом у зв'язку із різким похолоданням, мешканцям мікрорайону Свєтлово у м. Каховка не вистачає газу. Справа у тому, що численні установки автономного опалення у квартирах та умови значного зниження температури створюють проблеми у газопостачанні -- через значний забір газу не вистачає тиску для всіх користувачів. У 2004-2005 роках в умовах ускладнень в роботі центрального опалення та початком масових установок індивідуального опалення, між керівництвом ПАТ "Херсонгаз", мешканцями мікрорайону та Каховським міськвиконкомом були усні домовленості, про те, що, в разі падіння у системі Газопостачання тиску - будуть проведені роботи по збільшенню діаметрів стоякових газопроводів. На той час, з метою Здешевлення установки індивідуального опалення для споживачів, було прийнято рішення замінювати стоякові газопроводи поступово, із часом.
І час прийшов, з 2009 року, Каховська філія ПАТ "Херсонгаз" піднімає перед мешканцями будинків та органами влади питання заміни газових стояків для збільшення пропускної можливості та безперебійного постачання газу до всіх споживачів. Для цього вкрай необхідно провести реконструкцію ввідних газопроводів та переврізки стояків квартир у транзитний газопровід більш високої пропускної можливості, адже видача технічних умов на установку автономного опалення (на численні прохання споживачів) у помешканнях каховчан просто є неможливим.
Так, численні намагання керівництва газового господарства знайти спільну мову між споживачами та органами влади дали свої результати - відповідно до листа Каховської міської ради від 28.08.2013 №02-14/4124 у 2014 році заплановано виділення коштів на реконструкцію діючої мережі газопроводів в районі вулиць Ентузіастів, Першотравневої та проспекту Будівельників.
З огляду на те, що з кожним роком на Херсонщині зима стає все суворішою, прийшов "саме той час", коли і владі і громаді необхідно у теплу пору року попіклуватися про зиму з лютими морозами. Але для підготовки до наступної зими необхідна двостороння розмова, як з боку влади та балансоутримувачів будинків, так і з боку самих мешканців, які, нажаль, відмовляються брати участь у реконструкції внутрішньобудинкових систем газопостачання, мотивуючи свою відмову небажанням псувати ремонт або нестачею коштів та письмово додаючи заяви про відсутність претензій до Каховської філії ПАТ "Херсонгаз" в разі відсутності газопостачання.
Проте мороз та завірюха не роблять розподілу ні за майновим станом ні за місцем розташування...

Администрация Каховского филиала ПАО «Херсонгаз»
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
КОММЕНТАРИИ (3)
Пользователь offline Александр 3 февраля 2014 22:07
Что вы рассказываете про замену газовых стояков в квартирах. Мы поменяли газа всё равно больше не стала angry Вы к дому давления больше давайте, дурите народ. Монополисты ,проверку вашей конторы провести надо бы.
          1
5 февраля 2014 22:51
А,что они рассказывают про зимы которые становятся все более суровыми, а на самом деле наоборот теплее, фактически зима две-три недели,а остальное время температура выше нуля.Наверное ложь кому-то выгодна...
          2
Владимир из России 5 июля 2014 12:22
Ммда-а!А чем прикажут топить следующей зимой!Газа то вообще нет!!!Луковой шелухой топить они предложат в апреле...
          3