Регистрация    Войти
Авторизация

Реклама
» » » Каховським ЦОП видано понад 2,5 тисячі реєстраційних номерів

Каховським ЦОП видано понад 2,5 тисячі реєстраційних номерів

Категория: Новости » Официально
Каховським ЦОП видано понад 2,5 тисячі реєстраційних номерів
Каховською ОДПІ Головного управління Міндоходів у Херсонській області протягом січня-листопада 2013 року видано 2516 реєстраційних номерів облікової картки платника податків жителям району.
Отримати реєстраційний номер облікової картки платника податку можна в Центрі обслуговування платників за місцем реєстрації, а також за місцем отримання доходів.
За бажанням громадяни можуть відмовитися від реєстраційного номера. Тоді у їх паспорті роблять відповідну відмітку, після чого вони мають право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. Облік таких фізичних осіб-платників ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру за прізвищем, ім’ям, по-батькові та серією і номером паспорта.
Нагадуємо, що у разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб (паспортних даних або місця проживання), необхідно протягом місяця повідомити про це територіальний орган Міндоходів для внесення відповідних змін. Звертайтеся у Центр обслуговування платників за адресою: м. Каховка вул. Кірова, 13, вікно №9 «Видача довідок та дозвільних документів».
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.